Gemeente Bezoek Diksmuide

IJzerfrontommetje

Het IJzerfrontommetje gaat via de Frontzate en het Stiltepad langs het Museum aan de IJzer, de Dodengang en een aantal bijzondere relicten van de Eerste Wereldoorlog. Dit alles in een mooi landschappelijk kader. Een uitloper langs de IJzer is mogelijk tussen de site van de Dodengang en de Petroleumtanks. Via de IJzerdijk kun je terugkeren naar het centrum.

Startpunt: parking IJzertoren. Afstand: 6 km.

Op deze route moet u bij de start voorlopig een omleiding volgen langs de Kaaskerkestraat, omdat het eerste stuk van de Frontzate niet toegankelijk is door werken. Wandel tot aan de brug, ga links de Kaaskerkestraat in en ongeveer 900 meter verder kan je aan de rechterkant terug op de Frontzate.

Dit ommetje sluit aan op de erfgoedwandelroute Stadslink en kan je gemakkelijk combineren.

Contact

Dienst Toerisme

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 50
E-mail
toerisme@diksmuide.be

De wandelkaart is te verkrijgen bij de dienst Toerisme voor € 1.
Deze route is niet bewegwijzerd!

Download de routebeschrijving gratis onderaan deze pagina.
Bekijk de route op RouteYou of download de GPX*-file onderaan deze pagina.

*Navigeren met een GPX-bestand voor fiets- en wandelroutes biedt jou de mogelijkheid om op verkenning te gaan en nieuwe paden te betreden. Het stelt jou, als fietser of wandelaar in staat om gedetailleerde routes te plannen, te delen en te volgen met behulp van GPS-technologie.
Weet je nog niet helemaal hoe het werkt? Dan kan de uitleg op de website van Visit West-Vlaanderen je op weg helpen.

Wandelroute bestellen? Stuur een mailtje naar toerisme@diksmuide.be met welke wandelroute(s) je zou willen, schrijf het bedrag over op ons rekeningnummer BE98 0910 1287 8393, vermeld nog eens de wandelroute(s) in de mededeling en dan sturen wij deze op!

Deel deze pagina