Gemeente Bezoek Diksmuide

Erfgoedwandeling "Stadslink"

Ga mee door het boeiende verleden van de stad en ontdek de meest pittoreske stadshoekjes via het wandelcircuit 'De Stadslink'. Klinknagels op de grond duiden het parcours van 3 km aan. Op alle belangrijkste locaties tonen eigentijdse panelen je de nodige informatie en beelden uit het rijke Diksmuidse verleden.

Het gehele traject is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers, enkel tussen het postgebouw en de Vismarkt wijkt dit traject even af.

Startpunt: Grote Markt Diksmuide. Afstand: 3 km.

Wens je de stadswandeling met een gids te doen? Reserveer je gids minstens drie weken op voorhand via ons aanvraagformulier.

Vanaf nu kan je ook aan 'Geocaching' doen in Diksmuide! Voor wie dit leuke spel nog niet kent, neem zeker een kijkje op hun website (www.geocaching.com), waar je een gratis account kan aanmaken. Als je problemen ondervindt met een bepaalde geocache, mag je ons altijd contacteren. Meer info: toerisme@diksmuide.be of 051/79 30 50.

Contact

Toerisme Diksmuide

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 50
E-mail
toerisme@diksmuide.be

Volg de klinknagels op de grond, haal een gratis plannetje bij Toerisme Diksmuide of download hieronder een vereenvoudigd plannetje!

Een uitgebreide routekaart is te koop voor € 4.

Bekijk de wandelroute (GPX* en kaart) online op de website van Toerisme Westhoek.

*Navigeren met een GPX-bestand voor fiets- en wandelroutes biedt jou de mogelijkheid om op verkenning te gaan en nieuwe paden te betreden. Het stelt jou, als fietser of wandelaar in staat om gedetailleerde routes te plannen, te delen en te volgen met behulp van GPS-technologie.
Weet je nog niet helemaal hoe het werkt? Dan kan de uitleg op de website van Visit West-Vlaanderen je op weg helpen.

Deel deze pagina