Gemeente Bezoek Diksmuide

Cadeautips

Om van te genieten

Diksmuidebon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor familie, vrienden, collega's, ... maar je weet niet wat te geven? Met de Diksmuidebon zit je altijd goed. 

Via de webshop: keuze tussen € 10, € 20, € 50 of € 100.
Bij de verkooppunten: bedrag kan je zelf kiezen.

Streekproductenbox

Geef je liever streekproducten cadeau, dan is er de Diksmuidse streekproductenbox. Bestel op tijd, zodat je zeker bent van de box. 

Er is keuze tussen een box van € 20, € 30 of € 45. 

Om op stap te gaan

En de beentjes te strekken: vaar-, wandel- en fietsbox

Ben je op zoek naar een cadeau voor een wandel- en fietsfanaat? Dan is de Diksmuidse Wandel- en fietsbox ideaal. De box kost € 15 en is enkel te koop bij de dienst Toerisme.
Klik op het tegeltje hieronder om de inhoud van de box te bekijken. 

Uren, dagen... Wandelplezier !

Voor fervente wandelaars zijn er de wandelnetwerkkaarten van Westtoer: De Blankaart, IJzervallei, Heuvelland, Hoppeland & Ieperboog. € 10/kaart, bij de dienst Toerisme en in de webshop van Westtoer.

De 5 bovenstaande kaarten kan je in een mooie wandelbox van de Westhoek kopen, samen met 5 landschapswandelroutes en een wandelpocket met 19 bewegwijzerde lusjes, de must sees, eats en do's! Benieuwd naar de inhoud van de box? Koop hem aan een zacht prijsje (€ 35) bij de dienst Toerisme of via de webshop van Westtoer.

De wandelpocket Westhoek is ook apart te koop, voor € 10. Op de webshop vind je ook nog andere wandelboxen en -pockets. 

Schenk eens wat kunst

De catalogus van het kunstproject 'Onzichtbaar Landschap' is een uniek verzamelobject met informatie over de kunstenaars, prachtige foto's van de 24 kunstwerken, het verhaal erachter, de 6 fietsroutes en een overzichtskaart van alle land art-installaties. Te koop bij de dienst Toerisme voor € 10 of online. Bestel snel om hem op tijd onder die kerstboom te krijgen!

Trappen maar...

De fietsnetwerkkaarten van Visit West-Vlaanderen ondergingen in maart een wijziging. De knooppunten bleven bij de meeste kaarten hetzelfde, maar nu staan de bewegwijzerde lussen ook aangeduid op de Fietsnetwerkaart Westhoek, Kust, Leiestreek en Brugs Ommeland. € 10/kaart bij de dienst Toerisme of in de webshop van Westtoer

De mooie cadeaubox met de 4 bovenstaande kaarten kan je aankopen voor € 35, je krijgt er het ultieme fietspocket met 25 bewegwijzerde lussen en plaatsen waar je zeker moet stoppen bovenop (ter waarde van € 10). De Ultieme Fietspocket van Visit West-Vlaanderen kan je ook apart kopen.

Leesplezier gegarandeerd

Volksalmanak 't Manneke uit de Mane 2024

De dienst Toerisme is ook een verkooppunt van de Volksalmanak 't Manneke uit de Mane. De editie 2024 kost € 6.

Jubileumboek 't Manneke uit de Mane (2021): 100 almanakskes en de ridderorde

Voor wie graag de geschiedenis van de Volksalmanak en de ridderorde bestudeert, ligt het jubileumboek (€ 30) klaar, in 2022 vierde 't Manneke namelijk zijn 100ste verjaardag.

Om te beleven

De museumpas

Schenk iemand een jaar vol beleving! De cadeaubon voor 1 jaar museumpas kan je niet kopen bij de dienst Toerisme, maar wel online

In onze shop hebben we nog veel meer wandel- en fietslussen, kaarten en boeken te bieden.