Gemeente Bezoek Diksmuide

Streekproductenbox

Bestel nu jouw Diksmuidse streekproductenbox!

Wil je iemand verrassen met een pakket vol Diksmuidse streekproducten? Hier is je kans! Stad Diksmuide en De Groene Kans sloegen de handen in elkaar om een box samen te stellen vol lokaal lekkers, met de steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling dankzij Leader Westhoek, het programma voor plattelandsontwikkeling in de Westhoek.

Er is keuze tussen een pakket van 20, 30 of 45 euro. Het pakket dat je op de foto ziet, heeft een waarde van 45 euro. 

De invulling van de box wordt bepaald door wat er op voorraad staat bij De Groene Kans, maar dat het lokaal én lekker is, staat wel vast. Sowieso vind je er een houten kaasplankje, vlees, kaas, broodbeleg, bier en siroop in terug, samen met een proefbrochure waarin je kan lezen waar al dat lekkers vandaan komt.

Je kan de box afhalen vanaf twee werkdagen na de betaling. Als je de box op zaterdag bestelt en betaalt, kan je hem vanaf de woensdag erop afhalen.

Bestellen

Wil je eens zo’n streekproductenbox uitproberen?

Bestel je Diksmuidse streekproductenbox hier! - Stad Diksmuide

Na je bestelling ontvang je een mail met alle praktische informatie over de betaling.

Je kan ook telefonisch bestellen via 051 51 05 72. Van zodra je box betaald is, begint De Groene Kans met samenstellen. Maximaal twee dagen na je betaling krijg je een seintje om de doos vol lokaal lekkers af te halen bij De Groene Kans aan de IJzerboomgaard. Bestel je in het weekend, dan kan je afhalen vanaf woensdag.

Laat het smaken! 

Samenwerkingsovereenkomst De Groene Kans

De samenwerking tussen de stad en De Groene Kans voor deze streekproductenbox kadert binnen de overeenkomst die beide partijen met elkaar in 2020 gesloten hebben en nog loopt tot en met 2025. Daarin gaat het, naast het actief aanbieden en promoten van streekproducten, ook over toeristische promotie, communicatie, ruimtegebruik op de IJzerboomgaard, een jaarlijkse financiële inbreng en logistieke steun. Zo willen de stad en De Groene Kans elkaars werking ondersteunen en uitdragen.

Wil je al een kijkje nemen in onze Proefbrochure

Dat kan via deze link.

Contact

Deel deze pagina