Gemeente Bezoek Diksmuide

Speurtocht 'Vermist in de Blankaart'

Hou je van avontuur en speuren? Super! Ga dan op zoek naar Koning Artul, die lang geleden zomaar verdween uit De Blankaart en sindsdien weet niemand waar hij is. De dienstmeid van het kasteel, Phara, zal je helpen tijdens je zoektocht!
 
Verrassende mysteries, leuke weetjes en plezante doe-opdrachten, gericht op mama's en papa's met kinderen van vijf tot elf jaar, in de mooiste bossen van de Westhoek!

De speurtocht is ongeveer 2 km lang. Je speurt het best tijdens de lente, zomer en de herfst. Je kan de speurfolder afhalen in het provinciaal bezoekerscentrum De Blankaart in Woumen of bij de toeristische dienst van Diksmuide. De speurtochten zijn ter plaatse niet bewegwijzerd. Een speurfolder kost 2 euro.
 
 
Is je speurneus nog niet uitgesnuffeld? Dan is er voor kinderen van drie tot en met zeven jaar een nieuwe zoektocht 'Het Speelbos van Pluimpje'.

Contact

Bezoekerscentrum De Blankaart

Adres
Iepersteenweg 568600Woumen
Tel.
051 54 59 48
E-mail
blankaart@west-vlaanderen.be
Website
www.blankaart.be
Wegens de hoge waterstand is het wandelpad, en bij uitbreiding het volledige natuurgebied NIET toegankelijk. De brandweer roept om De Blankaart momenteel NIET te bezoeken. Kijk hier voor meer actuele info rond de toegankelijkheid. 

Deel deze pagina