Gemeente Bezoek Diksmuide

Fietsroute Word Boerderijspotter

Word boerderijspotter en geniet van het mooie platteland!


Benieuwd naar de inspanningen die verschillende landbouwers rond Diksmuide leveren om een mooie omgeving voor zichzelf, medebewoners en recreanten te creëren? Terecht, want het is meer dan de moeite waard! 

Trek eropuit en geniet van de natuur in en rond Diksmuide met een fietstocht van 36,3 kilometer die je langs verharde plattelandswegen en jaagpaden door het IJzerlandschap brengt. 

Onderweg ontdek je zes shotspots, perfecte uitkijkposten van waaruit je een mooi zicht krijgt op de inspanningen die melkveebedrijven, varkenskwekerijen en bezoekboerderijen leveren op het vlak van landschappelijke integratie. 

De Boerderijspottersroute, een unieke kijk op Diksmuide, een heerlijk dagje uit en de perfecte manier om je waardering voor de land- en tuinbouwers in de streek te laten blijken. 

Download het routeplan op?www.inagro.be/word-boerderijspotter?of pik een gratis routekaart op bij de toeristische dienst. Deze route loopt volledig gelijk met de IJzerhoevenroute die bewegwijzerd is.

Win!

Maak kans op een boerderijpakket door een foto te nemen onderweg en deze online te plaatsen met de hashtag?#Wordboerderijspotter. De winnaar wordt geselecteerd uit de verschillende inzendingen. 


Word(boerderij)spotter is een campagne van Inagro en Stad Diksmuide waarmee we de inspanningen die land- en tuinbouwers nemen op het vlak van landschappelijke integratie -letterlijk- in de kijker plaatsen.  

Deel deze pagina