Gemeente Bezoek Diksmuide

Rondritten met gids

Je kan de streek rond Diksmuide perfect verkennen tijdens een rondrit. Hieronder vind je het aanbod speciaal voor groepen.


Rondrit langs het IJzerfront

Een deskundige gids neemt je op sleeptouw langs het IJzerfront. Naast een kennismaking met de gekende monumenten, leer je ook meer over de militaire rol van de Frontzate, Pervijze, Tervaete en Schoorbakke.

Rondrit met eigen bus zonder bezoeken: ongeveer 50km.

  • Duur: 2 uur
  • Prijs (1 gids per autocar): € 60 (vanaf 1 september 2023 wordt het tarief opgetrokken naar € 70 per gids)

Cruising Along the Frontline

Battlefield tour in het spoor van de frontsoldaat. Op maat gemaakte ritten met minibus of op de motor. Ideale uitstap met familie of vrienden!

Meer info: http://cruisingalongthefrontline.be of 0472 30 29 70.

Westhoek Découverte

Johan Lefever informeert en begeleidt de toerist bij zijn unieke bezoek aan de Westhoek, waarbij je als toerist zelf het thema met extraatjes kan uitkiezen.
Van ‘het verhaal van hop en bier’, over ‘Wereldoorlog 1’ naar ‘ het hinterland van Veurne – Diksmuide’ om te arriveren ‘over de schreve’, … het zijn maar een paar themata waaruit je kiest telkens weer vertrekkend vanuit Poperinge.
Wij brengen je, in stijl, naar de diverse locaties in een luxe V-klasse met alle comfort, waarbij jouw vrijheid van genieten centraal staat en dat in alle rust. Het grote geluk zit soms in een klein Westhoekje.

Meer info: www.westhoekdecouverte.be | info@westhoekdecouverte.be | 0474 71 02 91

Deel deze pagina