Gemeente Bezoek Diksmuide

't Groenzicht*****

Te boeken per weekend/midweek (€615 - €720) of week (€860 - €995). Linnen, koffie & thee, hout voor kachel en BBQ, eindschoonmaak, water, gas, elektriciteit & wifi inbegrepen. Ben je op zoek naar een vakantiewoning omgeven door groen waar je helemaal tot rust kunt komen? Of wissel je het heerlijk relaxen ook graag eens af met een boeiend uitstapje met de kinderen of kleinkinderen? In beide gevallen heet ’t Groenzicht je van harte welkom!

Verstillen in een vakantiehuis. Het lijkt contradictorisch, behalve in ’t Groenzicht. Hier heb je immers ruimte zat. Dit landhuis in het groen is groot genoeg voor 10, beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, en pakt uit met een immens terras met zicht op de IJzer en een giga tuin van 3.000 m².

Westhoek unPlugged

Met veel zorgvuldigheid selecteerde Toerisme Westhoek plekjes in de Westhoek die de ideale uitvalsbasis zijn om te vertragen. In deze logies is er aandacht om écht tot rust te komen. 't Groenzicht is zo een 'unPlugged'-plekje.

unPlugged extra’s: 
  • Sluit je dag af in de jacuzzi die in de tuin van 3.000 m² prijkt en pik zo de laatste zon mee.
  • Ga vogels spotten in de Viconia Kleiputten en beklim er de gloednieuwe uitkijktoren.
  • Slinger langs die mistiger IJzer naar ’t Zoetebekje en trakteer jezelf op een heerlijk punt taart.

In de omheinde tuin vind je talloze plekjes waar je even kunt verdwijnen. Zachtjes wiegen in een van de schommelstoelen, opwarmen in de jacuzzi, relaxen in de boomstronkcirkel, een dutje doen in de hangmat of luisteren hoe de regen tikt op het dak van het barbecuehuisje terwijl jij geniet van je koffie of thee. Je heerlijk geborgen voelen dus.

Blijf je liever binnen? Vanuit je luie zetel zie je 100 meter verder de bootjes op de IJzer voorbijvaren. Wat lezen, wat mijmeren en terug verder lezen. Meer moet dat soms niet zijn. De grote ramen laten je kilometers ver uitkijken over de velden en de houtkachel zorgt voor extra gezelligheid. De plek bij uitstek om met gelijkgestemden een paar versnellingen lager te schakelen.

Contact

Adres
Lagaenestraat 68600Pervijze
GSM
0476 25 99 55
E-mail
info@tgroenzicht.be
Website
www.tgroenzicht.be

't Groenzicht *****

Aantal kamers: 3
Aantal personen: 10

Meer info en prijzen op: https://www.tgroenzicht.be/.

Foto's ©Westtoer, Jan D'Hondt

Deel deze pagina