Gemeente Bezoek Diksmuide

Zomerse Vrijdagen | Juli & aug 2024

Zomerse Vrijdagen
Juli - Augustus
Zing en swing mee op de Zomerse Vrijdagen tijdens juli en augustus bij de lokale horeca. Voor één keer serveren ze niet alleen drankjes maar ook gratis optredens en ambiance die zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel in eigen stad.


19/07 – Sa Torre – Los Perdidos & Picking Combo

Een avondvullend programma vanaf 19 uur met Spaanse muziek van Los Perdidos die je in zuiderse sferen brengt. Van gipsy met Spaanse invloeden, romantische bolero’s, oldschool Latin-klassiekers uit Spanje, Cuba, Chile, Brazilië en Mexico maar met uitstapjes naar onder andere Latin, jazz, blues en rock. Om 21.30 uur is het tijd voor de power-bezetting van Picking Combo die je trakteert op Son, Salsa en Cumbia. Dit alles met een knipoog naar Rio, Havana en Baranquilla. Een dansje wagen of gewoon rustig genieten? Tijdens deze zwoele zomerse vrijdag kan het allemaal.


2/08 – 4AD – Troubled Water & The Sha-La-Lee’s

Troubled Water trapt om 21 uur de Zomerse Vrijdag op gang met een mix van rock, blues en indie. Soms dromerig, soms een stevige noot, altijd met een heerlijke bluesdrive. Om 22.30 uur nemen The Sha-La-Lee’s het over met hun Belgisch-Nederlandse stoomwals vol punk, garage en rock-'n-roll met leden van The Sore Losers, El Guapo Stuntteam, The Spades en Powervice.


9/08 – De Keizershoek – SK8ROCK

Twee vurige gitaren, vette bass, strakke drum en een fenomenale frontvrouw? Dat is SK8ROCK! Vanaf 21 uur brengen ze stevige, adembenemdende, funny, leuke pop, punk en rock. Met een tribute naar nummers van Blink 182, Sum 41, Simple Plan en Greenday kan de avond niet meer stuk.


16/08 – El Dorado zomerbar – Retro Coverband Z-Curse
Drie uur hits uit de late jaren '60 en '70. Meezingers uit het collecieve geheugen zorgen op slag voor een mooie ambiance. Als je weet dat deze artiesten, indien mogelijk met het instrumentarium, graag ingaan op vragen uit het publiek dan is succes gegarandeerd. Vraag je favoriete plaat aan vanaf 21 uur en ga volledig los samen met Z-Curse!


23/08 – Bistro Botaniek in samenwerking met Woppaaaa (vzw Boomhut) – The Crazy Entertainers

Klaar voor een avond vol smaak, muziek en plezier? Schuif vanaf 18 uur aan voor een heerlijk diner. Om 20 uur schakelen we een versnelling hoger met een live optreden van The Crazy Entertainers. Bereid je voor op een show vol energie, humor en muziek die je gegarandeerd in de stemming brengt. De avond sluiten we af met een dansfeest.


30/08 – De Speelman – Sons of Racketeers

Ergens op het kruispunt tussen traditionele Keltische volksliederen en Folkrock vind je Sons of Racketeers. Ze bouwen tratitionals om tot inspirerende en uptempo songs. Ambiance vanaf 21 uur verzekerd met de FolkRockBand Sons of Racketeers.

Contact

Dienst Evenementen

Adres
Maria Doolaeghestraat 28600Diksmuide
Tel.
051 79 30 60
E-mail
evenementen@diksmuide.be

Waar?

Op verschillende locaties in Diksmuide, zie planning hiernaast voor details.

Wanneer?

Vrijdagavonden in juli en augustus
startuur afhankelijk van het optreden, zie hiernaast. 

Prijs?

Gratis.

Deel deze pagina