Gemeente Bezoek Diksmuide

Winterlicht

Winterlicht
Maandag 7 december tot en met zondag 10 januari

Dit jaar geen kerstactiviteiten in onze stad, maar wel een gezellige Winterlichtwandeling. Langs een sfeervol verlicht parcours van twee kilometer snuif je winterse gezelligheid op in een magisch Diksmuide. Laat je leiden door het licht en verbazen door de pracht van de binnenstad.

PRAKTISCH

  • Parcours: 2 kilometer
  • Startpunt: Grote Markt
  • Rolstoel- en buggytoegankelijk, behalve het stukje Alleyepad tussen de Post en Grote Dijk. Volg de alternatieve stippelroute via de Grote Dijk (zie plan).

Volg het plan of laat je leiden door de Winterlichtstickers op de grond.
Tip: neem een zaklamp mee voor onderweg.

Kraak de Wintercode
Voor wie het wat avontuurlijker wil is er “Kraak de Wintercode”: los de raadsels op en misschien valt er wel een extra eindejaarsgeschenkje in je brievenbus.
Kinderen kunnen zich uitleven op de winterbingo, waarin ze langs het parcours speuren naar winterse figuren. Beide deelnameformulieren vind je onderaan deze pagina. Deponeer ze voor 12 januari in de rode brievenbus bij het stadhuis.

Fotowedstrijd
Sluit je winterlichtwandeling af met een selfie aan de levensgrote DIKSMUIDE-letters op de Grote Markt. Post je selfie op Instagram en/of Facebook met #diksmuide en wie weet win jij wel een leuke prijs.

Contact

Dienst Evenementen

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 60
E-mail
evenementen@diksmuide.be

Wanneer?

Van maandag 7 december 2020 tot en met zondag 10 januari 2021.

Waar?

Start op de Grote Markt, volg een parcours van 2 km.

Prijs?

Gratis deelname.

Deel deze pagina