Gemeente Bezoek Diksmuide

Summerbea(s)ts - 25 augustus 2018

Laat het beest in je los en feest als de beesten tijdens dit beestig leuk nieuw evenement op de Grote Markt van Diksmuide. Daag vrienden, familie en collega’s alvast uit voor een nek-aan-nek race op the Beast, het grootste opblaasbaar spektakelparcours ter wereld. Of test één van de andere attracties van V-formation uit zoals the Eliminator, the Extreme Big Roller, the Coconut Tree of the Robot Slide. Ook aan het klein jong geweld werd gedacht. Zij kunnen zich uitleven in een springkastelendorp dat speciaal op hun maat werd ontworpen.Ā Supporters kunnen terecht op de marktbankjes langs de zijlijn of op één van de vele gezellige terrasjes op de Grote Markt.

Van the beasts gaan we naadloos over naar the beats. Bij het invallen van de avond laten we jullie even op adem komen tijdens the Beat Experience, een heel sterk visueel klank- en lichtspektakel met het stadhuis als achtergronddecor.

Tenminste we hopen dat we jullie niet ademloos en sprakeloos hebben achterlaten na het zien van al dit moois want dit zomers feestje is nog lang niet gedaan. De spieren zijn intussen al getraind dus hop met de beentjesā€¦ we testen de vernieuwde Grote Markt op stevigheid en feesten erop los samen met de stoere jongens en meisjes van de Party Trooperz, de partyband van 2018. Kwestie van de zomer in schoonheid af te sluiten.

Contact

Dienst Evenementen

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 60
E-mail
evenementen@diksmuide.be

Wanneer?

Zaterdag 25 augustus 2018 vanaf 12 uur.

Waar?

Grote Markt, Diksmuide.

Prijs:

Gratis.

Deel deze pagina