Gemeente Bezoek Diksmuide

Kinderstreken

27/07 BIG ZEEPKISTENRACE

Zet je klaar op pole positie… 3, 2, 1… START! Donder van onze helling en race als eerste over de streep en neem jouw grote prijs in ontvangst. Geen nood als je geen snelheidsduivel bent. De mooiste zeepkist komt ook in de spotlight terecht. Levensechte en levensgrote zeepkisten bouwen en eraan sleutelen. Hier ben jij zowel de racepiloot alsook de mechanieker. Racen, tunen en verbeteren van jouw zeepkist kan in de pitstop tussen de vele races door? Net zoals de race teams in de Formule 1 grand prix. Bij ons is iedereen, van alle leeftijden, altijd welkom!

v.a. 3 jaar met begeleiding.


27/07 GIANT DOMINO DROP

Met jouw team, of groep krijg je 1000 blokken en bijhorende accessoires. Kan je met één vallende domino steen van 20 cm de grote domino blok van 5 meter doen vallen? Maak gebruik van alle hersencellen in de groep, communiceer en werk samen met jouw teamgenoten om er één groot succes van te maken. Spektakel is altijd verzekerd!

v.a. 6 jaar met begeleiding

24/08 Paracommando hindernissenparcours for kids, reuze zeepbellen en coole buttons

Test je fysieke conditie op ons parcours of leer mikken op onze schietstand en wie weet kan je later wel meedoen aan het programma special forces. Vind je al dat militair gedoe maar niets? Maak de wereld dan mooier met reuze zeepbellen en coole kleurrijke buttons i.s.m. circus De Sven.

Contact

Dienst Evenementen

Adres
Maria Doolaeghestraat 28600Diksmuide
Tel.
051 79 30 60
E-mail
evenementen@diksmuide.be

Wanneer?

Op woensdagnamiddagen 22 & 29 juli en 5 & 12 augustus van 14 tot 18 uur.

Waar?

Grote Markt, Diksmuide.

Prijs?

Gratis.

Deel deze pagina