Gemeente Bezoek Diksmuide

Kerstkoopdagen

In december is het weer tijd voor de gezelligste periode van het jaar. Geniet van fonkelende lichtjes, dennengeur en de kerstkoopdagen in Diksmuide. Tijdens het weekend van 9 tot 12 december toveren we het stadscentrum weer om tot een gezellige winterplek.

Kerstshoppen en hoppen bij de lokale handelaars
Of je nu nog op zoek bent naar een nieuwe outfit of een fijn cadeau, wedden dat je het in Diksmuide kan vinden? Onze lokale handelaars helpen je met een glimlach om de perfecte outfit voor de feestdagen of het topcadeau voor iedereen die je dierbaar is te vinden. Wist je dat ze zelfs speciaal op vrijdag 9 december extra lang open zijn en hun deuren ook op zondag openzetten?

Eindejaarsactie
In december geven we je nog een extra reden om lokaal te shoppen: de eindejaarsactie! Per aankoopbedrag van tien euro ontvang je een lotje bij de deelnemende handelaars. Dit jaar gaan we terug voor een klimaatvriendelijke prijzenpot : een elektrische scooter, een elektrische fiets en een gewone fiets. Ook het lokaal shoppen ontbreekt niet : wie weet win je wel een jaar lang elke maand 500, 300 of 200 euro aan Diksmuidebonnen? Tijdens de nieuwjaarsdrink op 8 januari 2023 trekken we uit de pot met lotjes alle gelukkige winnaars.

Contact

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 14
E-mail
lokale.economie@diksmuide.be

Deel deze pagina