Gemeente Bezoek Diksmuide

Buitenspeeldag (O.V.) | 21 april 2021

BUITENSPEELDAG 2020 GEANNULEERD!

Een avontuur voor groot en klein, de Buitenspeeldag daar moet je bijzijn. Tijd om domein Zonnestraal voor de 10de keer om te toveren tot een echt kinderparadijs.

We gaan dansen, lachen, gillen, rennen, spelen, knutselen en nog veel meer. Buitenspelen en urenlang ravotten staan op de agenda op woensdag 21 april 2021. Wou je liever thuisblijven en tv kijken? Pech, want alle kinderzenders gaan die namiddag op zwart! Vanaf 13 uur kunnen alle kinderen tussen 6 en 12 jaar samen buitenspelen op domein Zonnestraal. Met meer dan 20 verschillende activiteiten kunnen we je heus bekoren. Wil je graag samen picknicken? Kom dan al vanaf 12 uur en breng je lunchpakket mee.

Dresscode

Om te rollebollen in het gras, te voetballen of te knutselen heb je speelkleren nodig. Dus trek je ravotterskostuum aan en pimp je look met glitters of een knettergek kapsel.

Deuren blijven open onder toezicht

De deuren blijven de hele middag open. De begeleiders zorgen voor toezicht. Aan de onthaalstand wordt gecontroleerd of de kinderen alleen naar huis mogen of wie hen komt ophalen. We sluiten de dag af tussen 16.30 en 17 uur. Deelnemen is volledig gratis.

Nieuwe inschrijvingsprocedure

Inschrijven kan vanaf volgend jaar via de website https://diksmuide.ticketgang.eu, zelfs de dag zelf kan je je nog online inschrijven. Registreer je éénmalig en schrijf je kind(eren) in voor de Buitenspeeldag. Zowel de registratie als de deelname aan de Buitenspeeldag is gratis. Vul alle gegevens correct in en print je ticket. Breng de dag van het evenement je ticket mee en laat het scannen aan de ingang. Geen lange wachtrijen meer, geen kaartjes meer die verloren kunnen gaan enkel nog een vlotte registratie en veel speelplezier.

Contact

Dienst Evenementen

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 60
E-mail
evenementen@diksmuide.be

Wanneer?

Woensdag 22 april van 13u tot 17u. Picknick vanaf 12u.

Waar?

Domein Zonnestraal

Prijs?

Gratis

Deel deze pagina