Gemeente Bezoek Diksmuide

Zomeren op de markt

Zomeren in het stadscentrum

‘Zomeren op de Markt’ blijft doorlopen tot en met zondag 20 september. De verlenging komt er door het succes tijdens de voorbije maanden. Bezoekers zullen dus op vaste tijdstippen kunnen ‘nazomeren’ tot aan het begin van de herfst dankzij tal van gratis activiteiten in het centrum.
 
Hoewel de vakantie achter de rug is, wil het stadsbestuur van Diksmuide inwoners en bezoekers toch nog laten genieten van een nazomer tot de herfst effectief zijn intrede maakt. De eerste weken van september zijn gevuld met een gevarieerd aanbod aan gratis activiteiten op of rond de Grote Markt voor jong én oud. Ook de zomerbar blijft nog even staan.

Praktisch

Zin gekregen om te komen zomeren op onze Grote Markt? Check op deze website de activiteiten voor je het stadscentrum induikt, je kan er de laatste update van uren en animaties vinden.

Alle activiteiten zijn gratis, maar hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn. Inschrijven is niet nodig, enkel voor de Moving Mondays moet je je een plaatsje reserveren.

Bij slecht weer worden de worden de voorstellingen geannuleerd. Volg voor de laatste updates de facebookpagina van Bezoek Diksmuide.

Het dragen van een mondmasker is verplicht tijdens alle activiteiten uitgezonderd Moving mondays.