Gemeente Bezoek Diksmuide

Park op Stelten - 15 augustus 2018

Kan jij ook zo genieten van een heerlijk terrasje in de zomerzon of een leuk festivalletje? En combineer je dit graag met wat theater of muziek? Breng dan zeker een bezoekje aan het parktheaterfestival Park op Stelten.

In het prachtig groene decor van het stadspark serveren we u in één keer alle ingrediënten voor een heerlijke zomerse ontspannende dag. Internationale straat- en poppentheaterartiesten leven zich met hart en ziel uit tijdens grappige, acrobatische of ontroerende voorstellingen. Zo staan de boxing stars van Compagnie Charlie garant voor drie kwartier absurde knokpartijen en jachtige achtervolgingen en beleven twee dolgedraaide wetenschappers een ongelofelijk Eureka-moment. Poppentheater Ahoy neemt je opnieuw mee in een boeiend verhaal. Fabuloka zorgt tijdens hun voorstelling Staal voor een flink staaltje acrobatie terwijl de koks van Back Up Theatre u een driedimensionaal haute-cuisine spektakel presenteren met comfortabel stuntwerk en een snufje zout. Uitvinder en entertainer Ulik combineert zijn talenten in een mechanisch theatrale show en we durven wedden dat uw ledematen ’s avonds allerlei rare poses zullen aannemen in een poging om de kunsten van Anne Klinge na te doen.

Noteer deze datum dus maar zeker in je agenda want wij zijn er rotsvast van overtuigd dat je een boeiende dag zal beleven tijdens Park op Stelten, het parktheaterfestival waarbij muzikanten voor extra sfeer en gezelligheid zorgen op het zomerterras en waar u intussen heerlijk kan genieten van lokaal gerstenat en ander streeklekkers terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben in het springkastelendorp.

Bekijk het volledige programma in de pdf hieronder!

Contact

Dienst Evenementen

Adres
Grote Markt 68600Diksmuide
Tel.
051 79 30 60
E-mail
evenementen@diksmuide.be

Wanneer?

Woensdag 15 augustus 2018 

Waar?

Stadspark Diksmuide

Prijs

Gratis

Deel deze pagina